Zoeken

Lily Flame | Geurkaars | Merry Christmas

Lily Flame | Geurkaars | Merry Christmas

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Could it be any more Christmassy? A sparkly gold and red label wrapped around a delicious Warm Spiced Ginger.- with a Spoonful of Orange Zest that makes you constantly want to come back for another sniff

Lily Flame is de beste geurkaarsenmaker van Engeland en heeft daar ook meerdere prijzen mee gewonnen. Alle kaarsen hebben een brandtijd van ongeveer 35 uur en de geuren zijn ontworpen door topparfumeurs.

€ 14,95
Schrijf de eerste review

Product description

Bij het branden van paraffine kaarsen met een onzuiver lont laat je schadelijke verbrandingsstoffen toe in je leefruimte. Het effect hiervan staat gelijk aan meeroken van tabak. Daarom is het belangrijk te kiezen voor kaarsen op basis van natuurlijk sojawas en natuurlijke geurstoffen en zuivere kantoenen lonten. Deze kaarsen hebben dit schadelijke bij-effect namelijk niet. Daarnaast brand sojawas veel duurzamer dan parrafine waardoor je langer met een kaars doet. Ook zal je ontdekken dat de geuren veel fijner zijn dan de vaak chemische geuren in andere kaarsen. Daarnaast is het design van de kaarsen zó uniek waardoor ze ook geweldig zijn als speciaal cadeau.

Betrouwbare service