Zoeken

F.I.N.E. | Ring | Emma

F.I.N.E. | Ring | Emma

Beschikbaarheid: Op voorraad

F.I.N.E. Ring Emma - "Beautiful & Amazing"


De ring bestaat uit een gouden ring, een fijnere rosé gouden ring en een dubbele zilveren ring volledig bezet met zirkonia steentjes. De ringen zijn met elkaar verbonden door kleine gouden en rosé gouden ringetjes.


F.I.N.E. Ring Emma is gemaakt van 925 sterling zilver. De gouden en rosé gouden ringen worden gemaakt van 925 sterling zilver en zijn vervolgens verguld met een 3 micron 18 karaat goudlaag.


De ring is verkrijgbaar in de maten 16, 16 1/2, 17, 18, 18 1/2 en 19. Om de juiste maat te bepalen kun je gebruik maken van onze maattabel >>  www.something-to.nl/tips


Perfect als cadeautje maar ook om jezelf mee te verwennen!


* Verplichte velden

€ 159,95
Schrijf de eerste review

Product description

F.I.N.E. is opgericht in 2014 door de creatieve ontwerpster van het sieradenmerk Super Stylish. De eerste collectie is in april 2015 gelanceerd. Een collectie gebaseerd op het gedachte proces van het creëren van een fantastisch, ongelooflijk, nieuwe extravagante en bovenal toegankelijke ring collectie. F.I.N.E. maakt alleen gebruik van sterling zilver in combinatie met zirkonia stenen met een 18 karaat goud of rosé gouden vergulde afwerking. Elk stuk is met veel zorg met de hand gemaakt.

Betrouwbare service